Ugye nem kell húsvétra hozzád költöznöm? Ugye maradhatok anyukámmal és testvéreimmel? Ugye tudod, hogy nem egy játékszer vagyok, hanem érző lény, akiről nem csak a húsvéti időszakban kell gondoskodni? “Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.” (Saint-Exupéry) 

Hagyj meg engem értő gondozóimnál, és gyere el inkább a balatoni nyuszisimogatókba és egyéb tarkabarka nyusziváró programokra!

Már2018. március 24-én elkezdődik a húsvéti készülődés Fonyódon a Kulturális Központban, Balatonföldváron pedig a Bajor Gizi Közösségi Házban. Március 30. és április 2. között színes programokkal vár a III. Siófoki Húsvéti Nyuladalom, elindulnak Siófokról és Balatonfüredről a Nyuszihajók, március 31-től indul a Szezonnyitó Tavaszi Piknik és Palántavásár a Kőröshegyi Levendulásban, Keszthelyen április 2-án Majorbéli Húsvéti Pikniken simogathatod kedvenceidet. És akkor még csak a déli parti és közeli programokból szemezgettünk…

Ui.: A képen látható nyuszimodell, Maszat, egy ötéves boldog nyuszi. Nem húsvéti nyusziként került családjába!

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz MinaVidi Facebook  vagy Instagram oldalához, vagy maradj itt a blogon, ahol további ötleteket találsz balatoni kirándulásokhozegyütt töltött időhözmeséléshez és úgy általánosságban a balatoni hangulathoz, életérzéshez.