Panírozod a húst? Pizzatésztát kelesztesz? És kivételesen nem vágysz segítő kezekre, ami után háromnegyedóráig suvickolhatod a konyhát, mert még a konnektor is lisztes, a pirítósba öntött lekvárról nem is beszélve?

Garantáltan a szobájukban maradnak a gyerekek tablet nélkül is, ha van távirányíthatós vonatotok!

img_20171001_091656.jpg

Építsetek együtt egy pályát a konyha és a gyerekszoba között! Utána pedig a vonatra gumival köss titkos üzenetet! A távirányítóval pedig küldd be a vonatot a titkos üzenettel a szobába!

Konyha üzeni gyerekszobának, hogy ufók landoltak a szekrény tetején. Helyzetjelentést kérek!

Konyha üzeni gyerekszobának, hogy 5 fekvőtámasz és 10 felülés után lehet jönni egy nyers sárgarépáért!

Konyha üzeni gyerekszobának, hogy térkép szükséges a titkos bevetéshez. Kérjük a térkép pontos megrajzolását!

Amennyiben patiszont is akarunk panírozni, és még nem pucoltuk meg, javasolt a titkosírás bevetése. Írj gyorsan egy titkos ABC-t két példányban (mondjuk 2 betűvel eltolva minden betűt), majd így kódolva az üzenetet, küldd be a gyerekszobába. Az egyik megoldókulcs is ott legyen. Idő lesz, mire desifrírozzák. 🙂

Tipp1: Ha csak egy távirányítótok van, próbáljátok ki a TV távirányítóját, nálunk azzal is működik a vonat.

Tipp2: Persze a vonat közlekedhet a testvérek között is, amennyiben többen vannak. Így akár teljes nyugalomban is telhet a konyházás!

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz MinaVidi Facebook  vagy Instagram oldalához, vagy maradj itt a blogon, ahol további ötleteket találsz balatoni kirándulásokhozegyütt töltött időhözmeséléshez és úgy általánosságban a balatoni hangulathoz, életérzéshez.