Idén ősszel átadták, mi pedig leteszteltük Magyarország egyetlen zenélő útját, a 67-es utat!

Már tavasszal ki akartuk próbálni, amikor nagy híresztelések közepette bemutatták a 67-es út zenélő szakaszát, de kiderült, akkor csupán a sajtó képviselői járhatták be a helyet. Idén ősszel azonban átadták, mi pedig kipróbáltuk Magyarország eddig egyetlen zenélő útját!

A stílusosan a Republic 67-es úton című legendás számát játszó út Szemesről Kaposvár felé haladva hallgatható meg. Rendkívül izgatottan vártuk a zenélő szakaszt ujjunkat a telefon videófelvevőjének piros gombja felett tartva  már Szemestől, de azért ott még korai volt. 🙂 Valószínűleg nem csak mi voltunk így, ezért időről időre táblák jelzik, hány kilométert kell még várnunk. Somogybabod környékén, a 60. kilométertábla környékén egy körforgalom után érkezett el a mi időnk.

Ekkor 80 km/órára csökkentettük sebességünket, ugyanis állítólag így a legideálisabb a zenei élmény. Az út szélén lévő bordákon zenélt kerekünk 500 méteren át. A szakasz elég rövid, mégis óriási élményt jelent! 

Republic-rajongóknak kötelező, de szerintem alapvetően mindenkinek nagy élmény a zenélő 67-es út!

Ha pedig már úgyis arrafelé járunk, érdemes megállni egy rövid sétára a somogybabodi Szentkútnál. 

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz MinaVidi Facebook  vagy Instagram oldalához, vagy maradj itt a blogon, ahol további ötleteket találsz balatoni kirándulásokhozegyütt töltött időhözmeséléshez és úgy általánosságban a balatoni hangulathoz, életérzéshez.