Balatoni mesekönyvcsomag

(2 vásárlói értékelés)

7 500 Ft

Balatoni mesekönyvcsomag kicsiknek és nagyoknak 8340 Ft helyett csak 7500 Ft-ért

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Balatoni mesék kicsiknek és nagyoknak együtt csomagban kedvezőbb áron.

4-8 éves gyerekeknek ajánlom a Mina és Vidi az óriások nyomában című meseregényt.
Mina és Vidi mesét hallgatnak a Balaton keletkezéséről. Hova tűnhettek az óriások, akiknek köszönhető a Balaton és az északi parti hegyek születése? A két fonyódligeti tündér útra kel, hogy kiderítsék a rejtélyt. Titkos somogyvári könyvtárban kutatnak, viharba keverednek a Balaton fölött miközben egy titokzatos bölcset keresnek a tihanyi Belső-tóban, víz alatti barlangba merülnek le kukorica-tengeralattjáróval. Ám a sok kaland nincs hiába: a két tündér kideríti a megdöbbentő igazságot az óriásokról.
92 oldalon 72 színes illusztrációval keménytáblás kivitelben, hogy akkor se menjen tönkre, ha az aprócska kezek sokszor forgatják.

10 éves kortól 99 éves korig ajánlom balatoni monda- és legendagyűjteményemet, a Csodák tavát.
A vadleányok keblét csak aranyhajuk fedte, derekukon egyetlen kendő, s szirénénekükkel elcsábították a halászlegényeket, hogy aztán ne lássa őket viszont soha senki. A Balatont rengeteg mesebeli lény lakta egykor: a badacsonyi vulkán ura, gőgös királylány, óriások, gonosz boszorkák és kedves pásztorleánykák, sárkányok és daliás vitézek. De megfordult itt Krisztus urunk és Szent Pál is, járt erre Lehel vezér és András királyunk, táltosok, vitézek, betyárok, grófkisasszonyok és hercegek.

Ebbe a varázslatos balatoni mondavilágba repít minket a Csodák tava: népmese és történelem, hiedelmek és valós történetek egyaránt szerepelnek e kötet lapjain.

A két könyv egy csomagban együtt 8340 Ft helyett csak 7500 Ft-ért

Balatoni mesekönyvcsomag termékről 2 értékelés

  1. Eszter

    Szuper ajándék gyerekeknek ♥️ két nagyon szép könyv a Balatonnal kapcsolatosan.

  2. Ivák Dezső

    Szép illusztáció, kitűnő “mesék”.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük