Mindenkinek kell egy secret spot, ahova elvonulhat a világ dolgairól elmélkedni, ahol megszállhatja az ihlet a következő regényéhez (nektek is tele van a gyerekek tabletje regénykezdeményekkel? :-)), ahol elmélkedhet az élet, a világmindenség meg minden értelméről. Tényleg 42?

Nekünk is megvolt a kedvenc gubbasztófánk: árnyas fák között, páratlan kilátással a Badacsonyra. Maga volt a tökély.

img_20171228_064335.jpg

Ezért aztán sokként ért minket, amikor kivágták! Most akkor hol fogunk elmélkedni az élet, a világmindenség meg minden értelméről???!!

De nagyszerű hírünk van: tegnapi sétánk során új gubbasztófát fedeztünk fel! Az Árpád-parton (tudtátok, hogy Fonyódliget szabadstrandja a maga 1,5 kilométerével a legnagyobb?) találtunk rá erre a festői gubbasztófára.

img_20171228_070702.jpg

Pazar kilátás, a kék végtelen, a hullámok csobogása, a magyar turizmus minden küzdelme ellenére, ember egy szál sem a decemberi napsütésben. Ráadásul több személy befogadására is alkalmas.

img_20171228_070248.jpg

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy megvan a legújabb – várhatóan befejezetlen – regény címe a gyerek tabletjén: Fogrém a fürdőszobában – avagy egy k betű is nagyon hiányozhat! 🙂

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz MinaVidi Facebook  vagy Instagram oldalához, vagy maradj itt a blogon, ahol további ötleteket találsz balatoni kirándulásokhozegyütt töltött időhözmeséléshez és úgy általánosságban a balatoni hangulathoz, életérzéshez.